Zagreb
Email: info@evergym.hr
Adresa: Veslačka 26, Zagreb, Hrvatska
Telefon: 01 619 22 09
Preuzmite nasu mobilnu aplikaciju
Ostvarite dodatne benefite preko naše mobilne aplikacije, rezervirajte termine /pakete otključajte nagrade / popuste i još mnogo toga
Pratite nas na Drustvenim mrezama
Menu
Tim

Lorem ipsum 

Lorem ipsum tararum kvanti

Evergym s ponosom predstavlja svoj tim trenera koji će svojim šarolikim spektrom znanja pokriti sve Vaše potrebe.
Posvećenost dobroj atmosferi i ugodna komunikacija naša su svakodnevica za što je zaslužan upravo naš tim.

Bliska koordinacija trenera i praksa pravog timskog rada garancija su najboljih mogućih uvjeta za postizanje Vaših ciljeva.

tim

Tomislav Strniščak
Saznaj više
some text inside

Trener koji je podjednako uspješan u vođenju individualnih treninga sa mnogobrojnim klijentima i vođenju grupnih treninga sa sportskim ekipama. Ima više od 12 godina radnog iskustva u fitnesu i nositelj licence Fitnes instruktora Obrazovne ustanove Instructus.

nazovi

tim

Tea Šakirovski
some text inside

Magistar kineziologije u edukaciji i kineziterapiji. Školovani je plesač edukacijskog i plesačkog smjera te u treningu primjenjuje i znanja iz plesnih tehnika. Posjeduje iskustvo u radu s djecom u području kineziterapije (poboljšanje motoričkih sposobnosti).

nazovi

tim

Vlado Mesek
some text inside

Trener s više od 15 godina radnog iskustva u podučavanju ljudi osnovama vježbanja i individualnog rada s klijentima. Uspješan bivši natjecatelj u bodybuildingu (dvostruki viceprvak države). Nositelj je licence Fitnes instruktora Obrazovne ustanove Instructus.

nazovi

tim

Ivan Manjerović
some text inside

Apsolvent stručnog preddiplomskog studija za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu s usmjerenjem iz kondicijske pripreme sportaša. Nekadašnji košarkaš, a sada vodi funkcionalne treninge po principima bodybuildinga i vježbama s vlastitim opterećenjem.

nazovi